Ayın içinden

Azınlıkça
Sayı:42
Aralık 2008

Fevzi Ali’den ebru sergisi

Ressam Fevzi Ali, “Sudaki İzdüşüm” adlı kişisel ebru sergisini Gümülcine’de açtı. 15-21 Aralık tarihleri arasında Gümülcineliler Kulübü’nde düzenlenen sergide Fevzi Ali, 5 yıldır yaptığı çeşitli ebru çalışmalarını sergiledi.

Tohum ve Çekirdek Tiyaro Topluluğu “Aşkolsun” adlı tiyatro oyununu sergiledi
Tohum ve Çekirdek Tiyatro Topluluğu “Aşkolsun” adlı tiyatro oyununu 28-29 ve 30 Kasım tarihlerinde İskeçe Belediyesi’ne bağlı etkinlik salonunda gerçekleştirdi. Tohum ve Çekirdek Tiyatro Topluluğu’nun yönetmeni Şükran Raif 28 Kasım günü tiyatro oyununun sergilenmesinden önce yaptığı açılış konuşmasında, Tohum ve Çekirdek Tiyatro Topluluğu’na bugüne kadar destek veren kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Pasaport Şubesi’nin çalışma saatleri degişti
Rodop İli Emniyet Müdürlüğü pasaport şubesinin çalışma saatlerinin değiştiğini açıkladı. Bundan böyle Pasaport Şubesi’nin yeni çalışma saatleri, hafta içi ve Cumartesi günleri sabah saat 08:00 ile 15:00 arası olacağı bildirildi. Emniyet Müdürlüğü’nden hafta içi sadece Çarşamba günleri 15:00-22:00 saatleri arasında da pasaport şubesinin açık olacağı açıklandı.

“Bahar, yağmur ve özlem” şiir severlere tanıtıldı
Batıtrakyalı genç şair Mustafa Çolak “Bahar, yağmur ve özlem” adlı ikinci şiir kitabını 13 Aralık Cumartesi günü yapılan bir etkinlikle şiirseverlere tanıttı. KIBATEK yayınlarından çıkan şiir kitabının tanıtımı Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde yapıldı. Etkinlikte İbram Onsunoğlu ve Hakan Mümin konuşmacı olarak yer aldılar. Tanıtımın ardından şair Mustafa Çolak yeni kitabında yer alan şiirlerden okudu. Önsözünü Feyyaz Sağlam’ın yazdığı “Bahar, yağmur ve özlem” adlı şiir kitabında Mustafa Çolak’ın 44 şiiri yer alıyor

0 yorum: